cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582

Arkadaşlar bu telefon hakkında bilgisi olan varsa...pubg gibi oyunlar oynanır mı? Oğluma alacağım da. Kullanan varsa performansı nasıl acaba? View Post

Telefonum samsung a15 instagram storilerindeki şarkılar oynatılmıyor. Bası videoaları izleyemiyorum. Video snapleri açamıyorum. Galerimdeki... View Post

İnternetten yayınlanan habere göre 15 i vermeyip direk 16 yi vercek galiba View Post

Trendyol veya hepsiburada a35 almak istiyorum satıcı samsung türkiye ama samsung shop uygulaması da pahalı olduğu için vazgeçtim burdan almak... View Post

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum güncelmiyiz sitesinden a05s için oneuı 7 güncelleme tarihine baktığımda planlanan güncelleme 11 ocağı gösteriyor... View Post

Merhabalar arkadaşlar. Güvenli klasörde uygulama klonlama yapabiliyor muyuz? Şuan hali hazırda Bi uygulama var aynı uygulamadan Bi tane daha ihtiyacım... View Post

telefonu güç tasarufu ile mi şarj etmeliyim yoksa normal mi farkı falan var mı View Post

12 MP var bide 50 MP var arka kamera da 2'snin arasında ki fârk nedir?Hangisi güzel çekiyor? View Post

Arkadaşlar Samsung Buds 3 hangi ses kalitesi ayarlarında kullanıyorsunuz en iyisi hangisi ses yüksekliği ve kalitesi için ve geliştirici... View Post