A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A55 e neden bu kadar geç güncelleme geliyor? Daha yeni temmuz güncellemesi almış biz A54 kullanıcıları olarak ağustos güncellemesi aldık sanırım A55... View Post
Arkadaşlar hem A34 hem M15 telefonlarımda bu sorunla karşılaştım. Telefon kendi devre dışı bıraktığı uygulamayı menüde bu şekilde gösteriyor ve... View Post
Bu kullanım yüzdeleriyle %39 şarjımın gitmesi normal mi View Post
Samsung Galaxy A14 akıllı telefon kullanıcıları, sistem güvenliğini ve kararlılığını artırmak için Eylül 2024 güvenlik yamasıyla yeni bir güncelleme... View Post
Arkadaşlar telefon kamerası açılmıyor View Post
Merhaba, telefonum A54 ekran görüntüsü almak istediğimde sayfayı aşağı doğru kaydırmaya çalıştığımda sayfa aşağı doğru kaymıyor. Takılı kalıyor.... View Post
20 günlük sıfır aldığım telefonumu şarjdayken kullanamıyorum kendi kendine uygulamalara giriyor donuyor takılı kalıyor. Kutudan çıkan şarj kablomuz ve... View Post
Hayırlı olsun şimdiden 🥰💫 View Post
Arkadaşlar 10 haziran 2023 yılından beri Samsung a53 kullanıyorum A55 veya S24 Almayı düşündüm Vazgeçtim S24 4000 mh A55 İSE A53 İLE AYNI ÖZELLİĞE... View Post
Başlıktada Yazdığım Gibi Ben Bu Siteye Üye Oldum Kulaklık Göndericektim Ama Garantisi Az Kaldığı İçin Garantiye Gönderemedim Daha Sonra Tam Tamına 23... View Post
User | Likes Count |
---|---|
922 | |
767 | |
641 | |
437 | |
431 |
User | Count |
---|---|
52 | |
36 | |
36 | |