cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

Fabrika Ayarlarına Rağmen Gpu Watch Açılmıyor Yani Marem Desteklemiyor Niye Oraya Eklediniz YouTube De Açıyordu Ama Yabancı Kanatlardan İzliyordum... View Post

Ah Şu Depolama Birimleri S23 Ultraya Emmc Depolama Birimi Takılsa O Bile Yavaş Çalışır Sizce Samsung Çok Fazla Telefon Çıkartıyorda Genel Olarak Çoğu... View Post

Merhaba arkadaşlar Telefonu alalı 1 ay falan oluyor Telefonu %85'e kadar şarj ediyorum pili korur özelliği aktif ancak anlamadığım bir nokta var... View Post

Arkadaşlar bildiğiniz üzere bazi Android telefon modellerine dinamik ada geldi samsung da güncelleme ile getirir mi storedeki Uygulamalar kisitli... View Post

Beni bilenler daha önceden bataryamın kötü olduğunu bilir (ilk attığım gönderide var) Şimdi nedense normal yazıyor galiba güvenlik... View Post

Batarya Ömrünü Uzatmak İçin; Pili Korur %85 0 A Kadar Düşürmemek Şarzda Oynamamak Isındırmamak Ana Kart Ömrünü Uzatmak İçin; Çok Fazla Format... View Post

Gece şarja takılı bırakıyorum 85 olunca duruyor sarjda kalırsa gece boyu pil korumasında zarar görür mü telefon?  View Post