Fabrika Ayarlarına Rağmen Gpu Watch Açılmıyor Yani Marem Desteklemiyor Niye Oraya Eklediniz YouTube De Açıyordu Ama Yabancı Kanatlardan İzliyordum... View Post
Fabrika Ayarlarına Rağmen Gpu Watch Açılmıyor Yani Marem Desteklemiyor Niye Oraya Eklediniz YouTube De Açıyordu Ama Yabancı Kanatlardan İzliyordum... View Post
Ah Şu Depolama Birimleri S23 Ultraya Emmc Depolama Birimi Takılsa O Bile Yavaş Çalışır Sizce Samsung Çok Fazla Telefon Çıkartıyorda Genel Olarak Çoğu... View Post
Merhaba arkadaşlar Telefonu alalı 1 ay falan oluyor Telefonu %85'e kadar şarj ediyorum pili korur özelliği aktif ancak anlamadığım bir nokta var... View Post
Arkadaşlae merhaba.Ben Samsung Galaxy A04s kullanıyorum.Bu mükemmel telefonda Pubg Mobile oynuyorum alt tarafı kesinlikle telefonu zorlamıyorum... View Post
Arkadaşlar bataryanın ömrü yada bozuk olduğunu nasıl anlarız acill View Post
Arkadaşlar bildiğiniz üzere bazi Android telefon modellerine dinamik ada geldi samsung da güncelleme ile getirir mi storedeki Uygulamalar kisitli... View Post
A50 View Post
Beni bilenler daha önceden bataryamın kötü olduğunu bilir (ilk attığım gönderide var) Şimdi nedense normal yazıyor galiba güvenlik... View Post
Batarya Ömrünü Uzatmak İçin; Pili Korur %85 0 A Kadar Düşürmemek Şarzda Oynamamak Isındırmamak Ana Kart Ömrünü Uzatmak İçin; Çok Fazla Format... View Post
Gece şarja takılı bırakıyorum 85 olunca duruyor sarjda kalırsa gece boyu pil korumasında zarar görür mü telefon? View Post
User | Likes Count |
---|---|
547 | |
362 | |
321 | |
256 | |
228 |
User | Count |
---|---|
63 | |
50 | |
31 | |