cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7.0 Güncellemesi

(Topic created on: 05-11-2025 01:35 AM)
471 Views
FurkanS255G
Active Level 6
Options
Galaxy A

image

Arkadaş bu nedir ya guncelmiyiz.com internet sitesi cihazım olan galaxy A54 5G için yine tarih değişikliğine gitmiş 15 haziran'dan 15 temmuz'a çekilmiş lan samsung ne yapmaya çalışıyorsun temmuz ayında güncelleme mi verilir kafan mı güzel amacın derdin ne senin neyin peşindesin aga sen yav yeter yahu bu nedir abi ya
11 Comments
Galaxy A
Dostum güncellemeyi bu kadar umursuyorsan S serisi alsaydın.
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy A
Seni anlıyorum dostum evet güncellemeyi umursuyorum ama malesef benim öyle bi durumum malesef yok S serisi alamam çalışan biri değilim durumumda imkanımda kısıtlı ne yazık ki takdir edersin ki
Galaxy A
Malesef A serisi orta segment cihaz olduğu için S ve Z serisinden sonra güncelleme alıyor bu normal bir durum fakat bize de çok sonra geldi normal yani A serisinin temmuzda alacak olması
FurkanS255G
Active Level 6
Galaxy A
Anlıyorum haklısınız doğrudur beklemekten başka çarem şu an için yok hayırlısı olsun
0 Likes
Galaxy A
İnşallah daha erken alırsınız kankam ne diyim 😊
Galaxy A
S22 cihazıma geldi ve cihaz inanılmaz hızlandı. S25 almayı planlıuordum fakat cihazım o kadar hızlandı ki S26 veya S27'yi bekleyeceğim
Galaxy A
Sorun falan yok yani baya hata çözülmüş
Galaxy A
Parası sorun değil allaha şükür
Galaxy A
Mesela ben de tab s9 fe de var fakat güncelleme gelmedi yani normal karşılıyorum çünkü fe bu yani s serisi değil tam olarak. O yüzden geç güncelleme alması da çok normal ve şikayetçi değilim