?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
arkadasllar guncelleme sonrasi hic sorun yasamadim hep 60 herz kullanirim ama demin ne olduysa aniden kilit ekranda takili kaldi o ara whatsapta msj... View Post
Samsungda arama esnasında aramayı nasıl kayıt ettirebilirim? Gerekirse kendim kod yazarım dedim fakat sesli aramalarda alınamadığını farkettim. Bu... View Post
Haziran guncellemesi nasil buglar düzeldimi kasma azaldimi sarj nasil gidiyor View Post
Galaxy A34 oneUI 7 güncellemesi Bu Gün Yarın Ne Zaman Bıktırdılar; Güncellemenizi Alın Sizin Olsun Bıktık Artık 8 gb rem, 128 Hafıza ve 5 Güncelleme... View Post
A24 cihazımda **bleep** ettim eğer kilit açarken kulağınıza dayarsanız garip bir ses geliyor View Post
Samsung galaxy a55 telefonumdan youtube uygulamasını açmaya çalıştığım zaman önce wps office uygulamasına yönlendiriyor. Sorunu nasıl çözebilirim? View Post
Bunu bulabilecek var mı View Post
User | Likes Count |
---|---|
1479 | |
1018 | |
938 | |
554 | |
443 |
User | Count |
---|---|
67 | |
65 | |