cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy A

One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post

Posted by  Anonymous    in  Galaxy A

One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post

Plutonn-video-1705134857582

Merhaba arkadaşlar birisi A serisi kötülüyor kamerası berbat diyor ben insanları kurtarıyorum bilinçlendiriyorum diyor ama A serisi kullanmasınlar da... View Post

A54

Pil sağlığına nereden bakabilirim. Güvenilir.  View Post

Bu one ui 7 ne zaman geliyo bazi yerlerde mart diyo indirebilecegimiz bir betasi varsa soyleyin View Post

Bu menülerin nasıl bulunduğunu/çalıştığını/ne olduğunu anlamak için ön bilgi: Activity, bir uygulamanın tek bir ekranını temsil eden bileşendir. Her... View Post

Galeride albüm oluşturuyorum ve fotoğrafı albüme taşıyorum ama taşınmıyor yani hem albüme geçiyor hemde galeride kalıyor kopyalamış oluyor çözümü... View Post

2 gündür böyle arka plan normalde siyah olması lazim telefona uygun olarak olmuyor ama play storede vb böyle neden? Renk paleti felan kapali View Post

Telefonum A04s ve normalde çalışan uygulamalarım "Yanıt Vermiyor"diyor.Lütfen bunun bir çözümü olsun bunu modatör cevaplasın. View Post