?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Güncelleme yapılmadan önce 2-3 ay önce bu değerleri almıştım Güncellemden sonra da bu değeri aldım 10 binlik bir artış olmuş ama redmi note... View Post
Oyun açtığım zaman kenarda küçük bir çentik çıkıyor sağa sola koyup hareket ettirebiliyorum ama bi özelliği yok nedir bu ? View Post
Telefonum a54, son güncellemeden sonra bi uygulamadan çıkıp whatsapp a girmeye çalıştığımda uzun sure bekliyor 4 5 kere tıklayarak anca girebiliyorum... View Post
Merhaba arkadaşlar one ui 7 den memnun musunuz? Merak ettim bazıları sorunlar yaşıyor da one ui 7 yüklediğinizde hataları karşılaştınız mı? View Post
İlk kez bir A serisinde pilin bu denli hızlı tükendiğini görüyorum ne yaparsam yapayım 3 bilemedin 4 saat zorla ekran süresi alabiliyorum View Post
Liteapks sitesinden birçok APK uygulama yüklemişliğim vardır ama az önce yanlışlıkla Spotify premium olduğunu öğrendim şuan ücretsiz bir şekilde... View Post
Beğenin de sayımızı bilelim View Post
Guncelllemeden sonra telefonun hem kendi goruntulu uygulaması hemde wp aramalarında ses gelmeme sorunu var sizdede aynısı oluyormu View Post
User | Likes Count |
---|---|
2389 | |
921 | |
889 | |
733 | |
696 |
User | Count |
---|---|
88 | |
35 | |
31 | |