Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Sizce bu 6 yıl güncelleme olayı cihazım için iyi bir olaymı yoksa kötümü 6 yıl boyunca güncelleme alacağından dolayı yavaşlar diye korkuyorum. View Post
Samsung Galaxy A74 5GEkran:6.7 İnçSüper Amoled Plus1080x2400 FHD+ 390 PPI120 HzCorning Gorilla Glass 5Batarya:5000 mAh25w Hızlı Şarj Kamera:108 MP... View Post
Samsung Galaxy A36,Ziraat Süper müşterilerine özel,sadece 13.386 TL'den satışta! eğer Ziraat süper müşterisi iseniz,kesinlikle bu fiyata... View Post
Gencler benim nerdeyse 2 senedir kullandığım galaxy a24 düm bugünlerde çok kasmaya başladı pubg configle yoğun yerlerde sabit 60 fps alan telefon... View Post
Telefonu kasmadan kurtaracak , rahat oyun oynayabileceğim AYARLAR söyler misiniz kimsenin bilmediği? A25 telefonumTeşekkürler View Post
Not: S24 fe s23 ui7.0 yada A56 A36 kullanıcılarıda deneyip sonucu paylaşabilir mi? Merhaba sevgili Members üyeleri. 😊Bugün sizlere A55... View Post
Galaxy A35 nasıl one ui 7 kurulur View Post
Ufaktan telefon kullanımını azaltıyorum, yaklaşık 7 saat kadar azalttım, yakında forumu da bırakırım, yavaş yavaş veda ediyorum. Var mı benim gibi 2... View Post
Sade ve şık hiç oynamadım aldığımdan beridir sizce nasıl? View Post
User | Count |
---|---|
24 | |
22 | |
20 | |
20 | |
20 |