Resolved! Solved

Original topic:

Selam members. Galaxy a24 kasma sorunu

(Topic created on: 05-04-2025 01:00 AM)
702 Views
efezorlu
Active Level 4
Options
Galaxy A

Gencler benim nerdeyse 2 senedir kullandığım galaxy a24 düm bugünlerde çok kasmaya başladı pubg configle yoğun yerlerde sabit 60 fps alan telefon lobide bile 50 fps alıyor önceden 90 nın altına inmiyordu ve yoğun yerlerde 20 fpsin üstüne cıkmıyor ve sanki oyuna girdikten 10 dk sonra telefon baya elimde yanıcakmış gibi oluyor bu zamana kadar hic sıfırlamadım ve yani genel bakımlarını fln yaptırıyorum lisanslı telefoncuma ama günlük kullanımda sorun yoktur sadece bu tarz oyunlarda (cod ve pubg)

Baya yanıcakmış gibi oluyo game launcherden sıcaklık değerleri 72 nin üstüne fln cıkıyo bazen ne yapmam lağzım

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Configle oynamayı bırakın. Mümkünse cihazı sıfırlayıp performansı yeniden kontrol edin. Eğer bir değişiklik görünmüyorsa muhtemelen kalıcı bir hasar meydana geldi ve geri dönüşü yok.

View solution in context

30 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Uygulamaların sistem gereksinimleri her güncellemeyle yükselir. Ayrıca PUBG CoD gibi oyunlar zaten cihaz için en uygun ayarlamayı yapar. Configle üst seviyeye çıkarmak cihaza kalıcı hasarlar verir
efezorlu
Active Level 4
Galaxy A
Peki hocam benim bütcem bu telefona yetti 45 fpsde fatiha kadar kasdım ama artık karsıma 90 fps adamlar gelmeye başlayınca olmuyodu configle beraber gercekten iyi oynuyodum bide telefonun işlemcisi en azından 60 destekliyecek kadar güclü neden bizi confige zorladılar
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Hocam demekki 60 FPS Desteklese bile uzun kullanımda böyle hasarlar bırakıyor. Muhtemelen cihazın grafik işlemcisinde uzun vadeli kullanım sonucu kalıcı hasarlar meydana geldi
efezorlu
Active Level 4
Galaxy A
Ee ne yapmam lağzım yani
Solution
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Configle oynamayı bırakın. Mümkünse cihazı sıfırlayıp performansı yeniden kontrol edin. Eğer bir değişiklik görünmüyorsa muhtemelen kalıcı bir hasar meydana geldi ve geri dönüşü yok.
efezorlu
Active Level 4
Galaxy A
Uyanıksanız hocam bekleyin sıfırlayıp gelicem
0 Likes
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Şunu da unutmayın güncellemeler optimizasyon sorunlarıyla gelebilir. Fakat her iki oyundada aynı anda düşüş varsa tahminim doğru çıkabilir
0 Likes
efezorlu
Active Level 4
Galaxy A
Peki hocam deneyip geliyorum hemen
efezorlu
Active Level 4
Galaxy A
Sıfırladım hocam pubg indirip geliyorum
0 Likes