Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Akıllı bikekligim için wear sync isimli bir uygulama kullanıyorum , telefonu aşırı zorladığını düşünüyorum fakat ram kullanımında çok fazla bir... View Post
Merhabalar telefonum samsung A15 bugun telefonumun ustune cay dokuldu herhangi bir aksamında sorun yok ancak ses kisma tusu sanki bosa basiyomus gibi... View Post
Telefon tutacağı için yapışkan metal plan kullanıyordum bu gün çıkarmak istedim ancak hic bi şekilde çıkaramafım aseton dökersem telefonun arka... View Post
Ben artık bu telefondan sıkıldım Instagram da kasan telefonmu olurmuş View Post
Arkadaşlar galaxy A25 için bildiğiniz sararmayan şeffaf kılıf markası varmı? Silikon kullandım bu zamana kadar ama telefonun kendi hissiyatını yok... View Post
Sürüm kaç olmalı ne instagram güncelleniyor ne başka birşey kurulum bile eksik garantiye gidip geldiğinden beri böyle reset at düzelir dediler daha... View Post
Arkadaşlar nano ve temperli cam arasından hangisinin iyi olduğunu söyler misiniz? Bu arada bu iki cam arasından en iyi markalar hangisidir? Benim in... View Post
Selamlar ekran kaydı ayarlarında PNG ve JPG seçenekleri var hangi şekilde daha kaliteli kayıt alıyor (oyun kaydı alıyorum ) View Post
User | Likes Count |
---|---|
372 | |
330 | |
300 | |
299 | |
241 |