telefonu mu vodafone üzerinden yeni aldım 3 ay oldu alt hoparlörden cızırtı geliyor birşey dinlerken veya izlerken belli bir süre sonra kesiliyor... View Post
telefonu mu vodafone üzerinden yeni aldım 3 ay oldu alt hoparlörden cızırtı geliyor birşey dinlerken veya izlerken belli bir süre sonra kesiliyor... View Post
Arkadaşlar merhaba cihazımı alalı 1.5 ay oldu ve one ıu 5.1 güncellemesinden beri şarjım su gibi gidiyor bir çok uygulama derin uyku modunda telefonu... View Post
Telefonumu açtığım zaman ekran kararıyor ve tekrardan kilit ekranı açılıyor. Sebebi nedir? View Post
2 aylık a04 ten a70e geçmek mantıklı mı arkadaşlar View Post
Samsung Samsung Galaxy A04s Samsung Galaxy A13 5G Samsung Galaxy A23 4G/5G Samsung Galaxy A32 4G/5G Samsung Galaxy A33 Samsung Galaxy A42 5G... View Post
Arkadaşlar aliexpress de ürün aldık ve o ürün elimize ulaştığında herhangi bir ücret aliniyomu View Post
merhabalar herkese samsung A73 kullanıyorum ve 5G özelliği nasıl aktive edilir bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz View Post
Cok basit View Post
2021 de uretilen telefonlarin uretimi biti ve 2022 azalacak uretimi o nedende stokta kalan 2021 modeller sifir fiyatlari yükselise gecti suan a52s... View Post
One uı 5.1 View Post
User | Likes Count |
---|---|
745 | |
564 | |
380 | |
291 | |
265 |
User | Count |
---|---|
103 | |
50 | |