Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Bu normal mi? Ben Haziran ortası-sonu bekliyordum ama Mayıs sonu geldi. Başka ülkelerde de Mayıs sonu gelecek diye biliyordum ama Türkiye’de,... View Post
Onedrive da yedekli video ve fotoğraflarım var galerimden silmiştim eşitleme kapaliyken sonradan tekrar açtım eşitlemeyi ama tarih ve saat... View Post
A15 Ne zaman one ul inecek View Post
Sizce pazartesi one uı7 gelirmi View Post
Şuan şarjım %4 View Post
Bu samsung niye bütün telefonlara güncellemeyi aynı anda vermiyo View Post
Arkadaşlar son zamanlarda telefon şarj da iken sanki elektrik kaçağı varmışçasına bir ses çıkarıyor bir anlığına kabloyu sallıyorum porta bakıyorum... View Post
İlk günü bu şekilde tamamladım.Bence gayet iyiydi. View Post
A53 model telefon kullanmaktayim bu android 15 one ui 7 ne zaman gelecek her telefon için yayınlanıyor bu telefon için yok beklemek den sıkıldım ya... View Post
A15 kullanıyorum sistem uygulamaları güncellemeye başladı, sizce bu One Ui 7 yakındır mı demek? View Post
User | Likes Count |
---|---|
1526 | |
1064 | |
771 | |
713 | |
640 |
User | Count |
---|---|
39 | |
18 | |
16 | |