Selam,Akşama doğru açtığım gönderide bataryam baya kötüydü, fakat şarjım azaldığında 2 defa *#0228# yaptıktan sonra telefonu şarja taktım, tam dolunca... Gönderiyi Göster
Selam,Akşama doğru açtığım gönderide bataryam baya kötüydü, fakat şarjım azaldığında 2 defa *#0228# yaptıktan sonra telefonu şarja taktım, tam dolunca... Gönderiyi Göster
Portre fotoğraf çektiğimiz zaman yeni efektler gelmemiş, youtube da ki videolarda geliyor olarak görünüyor. Bilen birisi aydınlatabilir mi? Gönderiyi Göster
Arkadaslar bu bixby roitines ne ise yariyo ben uygulamaya girdimde biraz kurcaladim hicbisey anlamadim biri anlatabilirmi rica etsem detaylica? Ne... Gönderiyi Göster
A53 e herhalde donanım yetmediği için smart widget özelliğini vermediler android 12 gelmesi lazımdı Gönderiyi Göster
A32 cihazınızı android 12 ye yükselttikten sonra kasma domma sorunları yaşıyorsanız tavsiyem ayarlar>uygulamar>galeriyi seçip sağ üstten 3... Gönderiyi Göster
Merhaba, Kolaylıklar. Gönderiyi Göster
Normalde 1. Fotoda android 11 de iken 45 47 fps arası Normalde 2. Fotoda 50 fps arası almakta idi android 11 de iken Gönderiyi Göster
Arkadaşlar merhaba, galaxy a50 cihazıma farklı bir sim kart taktım kısa bir süreliğine. Taktığım sim karttaki numaraları telefon kaydetmiş ama nereye... Gönderiyi Göster
A32 ye android 13 gelecekmi ? Gönderiyi Göster
85'den 18'e Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
17 | |
15 | |
14 | |
13 | |
13 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
368 | |