Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Güzel fotoğraf çekmek için kamerayı hangi ayarda kullanıyorsunuz önerilerinizi alabilir miyim? View Post
Sınav esnasında gemini full sesle konuşmaya başladı tum sesler kapalıydı bir de😡 View Post
Merhaba arkadaşlar A16 güncelleme geldi ama güvenlik yaması mart.Guncellemeyi yapan oldumu View Post
Güncelleme dağıtan çalışanlar View Post
Arkadaşlar telefonuma canva ve bazi uygyjlamalari indiremiyorum nasil cozebilirim View Post
A55 için One ui 7 güncellemesi ilk olarak Hindistana mı dağıtılacak ve sırayla değilde türkiye dahil toptan dağıtma işi olabiliyor mu View Post
Gene bi test 1 saat önce DYE2 idi 🤦🏾♂️ View Post
A54 A55 one ui 7 bu hafta geliyor 😍 View Post
S serilerinde bu sefer FE cihazlarında yayınlanmış bu sefer sırada A55 5G dimi? Ve ne zamana gelir? View Post
- A55 beta için bir güncelleme sonra kararlı sürüm alıcak olup A54 ise direk kararlı sürüm alması muhtemel 😍🤩 View Post
User | Count |
---|---|
19 | |
19 | |
16 | |
16 | |
14 |