Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Birkaç gün veya hafta önceydi, hatırlamıyorum. Nerede okuduğumu da hatırlamıyorum. Ama ne olduğunu iyi hatırlıyorum. "A55'in ekran kartı... View Post
Arkadaşlar kolay gelsin samsung klavye kullanıyorum normalde ancak yazamıyorum bunadan swift yüklemeyi düşünüyorum swift beta ile swift arasındaki... View Post
Muhtemelen hemen hemen herkes görmüştür ama yine de paylaşmak istiyorum. Aşağıdaki resimlerde, soldaki cihaz A56, sağdaki cihaz ise S25. İlk... View Post
Samsung yetkililerine sesleniyorum parmak izi açık iken nowbarın yukarı çıkması kapali iken aşağı inmesi tasarımsal açıdan çok çirkin görünmekte bunun... View Post
Merhaba arkadaşlar benim A35 telefonum var ona yeni çıkan 45 watt adaptörü alsam olurmu bu konuda bilgisi olan var mı normalde 25 watt destekli oluyor... View Post
mesela telefonumun şarjı 20 ben 5 10dk lık şarj edip çıkardım 40 falan oldu şarjı bunun bi sıkıntısı olur mu View Post
Çoklu çekirdek 2848 puan aldı nasıl birde tekli çekirdekte 1005 aldı View Post
Samsung'un orjinal 25W şarj aletini ve kutudan çıkan kabloyu kullanıyorum. Sözde 25W ama resimden gördüğünüz üzere ki 12W ile şarj oluyor.... View Post
parmak izini kapatırsanız aşağı, parmak izini kullanırsanız sensörün yukarısına gidiyor now bar View Post
Arkadaşlar burada yazılan ne anlama geliyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
642 | |
569 | |
244 | |
240 |
User | Count |
---|---|
19 | |
16 | |
16 | |