Dkdkdj View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Arkadaşlar 360 gündür aldım güncelleme almış dediğim gibi zamanında almadı çok bekleti View Post
Arkadaşlar şuan gece olmasına rağmen ınstgram kullanırken telefon aşırı ısınıyor sizde de bu sorun var mı? View Post
Düşük ışıkta çekildi A34 ün kamera kalitesinden hiç memnun değilim. Fotoğrafı iyileştirmemiz mümkün mü arkadaşlar kedim çok tatlı çıkmış ama... View Post
sizce nasıl bence güzel en fazla bu kadar olur heralde one ui 3.1 le i View Post
Telefon ekran kapalı standbyda beklerken şarjı söküp taktığımda pil dolma animasyonunun ya sağ doğru kayık şekilde olduğunu ya da dolma süresi... View Post
Arkadaslar iyi geceler a34 icin guncelleme pazartesi gelir mi View Post
Ana ekran düzeni önerisi var mı arkadaşlar? Ana ekranım çok karışık. Şimdiden herkesin kurban bayramı mübarek olsun. View Post
A34 ten A36 ya geçmeye değer mi arkadaşlar? View Post
A34'e UI 7 geldiğinde öncekilerde olduğu gibi çeşitli sıkıntılar yaşanır mı? Samsung en baştan almak zorunda kaldığı için ilk dönem birkaç kişinin... View Post
Arka tema renginin farklı olmasıyla ilgili bir pil değişikliği yoktur ikisi ayrı telefonlar dır View Post
User | Likes Count |
---|---|
2376 | |
1122 | |
885 | |
808 | |
737 |
User | Count |
---|---|
75 | |
25 | |
20 | |