Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar merhabalar hayırlı forumlar A24 için Mayıs ayında güvenlik güncellemesi gelmeyip direkt olarak ONE UI 7 mi bekleyeceğiz acaba bu bilgilere... View Post
Değerli Samsung Türkiye ve MENA Yetkilileri, Samsung Galaxy A34 5G kullanıcıları olarak, cihazımız için Android 15 tabanlı One UI 7.0 güncellemesini... View Post
En kısa zamanda Türkiye'ye gelmesi dileğiyle🙏🏻 View Post
Beta sürüm bitti ve kararlı sürüm kore de yayınlandı 😍 Kaynak: Alfatürk16 View Post
A55 kullanıcısıyım fakat oneui7'yi beklemekten gerçekten sıkıldım. CSC değişip(sanırım hindistan aldı), güncellemeyi aldıktan sonra TUR'a geri... View Post
Herkese merhaba cihazım dün yeni teste girmiş fakat dün CYD9 olan yapı numarası DYE1 olmuş ve keşfeden kişide değişmiş bu ne demek oluyor sanırım... View Post
J5 kullanırken hafızada yer açmak için reset atıyordum ve 7gb dolu gözüküyordu 256gb telefon kullanırken çağ atlamış gibi hissediyorum (bu iki... View Post
Güncelleme gelirse nasıl bir değişiklik olur yada performans,pil yada istikrarlı çalışmasını büyük etkide etkiler mi? View Post
A54'e one ui 7 ne zaman gelecek ve s serisi gibi hızlı olacakmı çoğu hata düzeltilirmi sizcce View Post
User | Likes Count |
---|---|
805 | |
690 | |
655 | |
584 | |
491 |
User | Count |
---|---|
24 | |
21 | |
20 | |