cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

MALUM GÜNCELLEME HK.

(Topic created on: yesterday)
200 Views
Neron1025
Active Level 8
Options
Galaxy A

Arkadaşlar merhabalar hayırlı forumlar

A24 için Mayıs ayında güvenlik güncellemesi gelmeyip direkt olarak ONE UI 7 mi bekleyeceğiz acaba bu bilgilere göre

image

Şimdiden teşekkürler 😊

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
Betayı yukleyemezsiniz hocam çünkü yayınlanmadı daha dünyaya ve beta şudur bir deneme testi gibi S24 Betaya girdi mesela 5-6 kere bu deneme süreci bi prototip araba yapmışsınız gibi düşünün ama bu araba henüz tamamlanmamış sadece deneme testi yapıyorsunuz hızı hissiyati yol tutuşu gibi eksikleri gideriyorsunuz buda telefon için beta süreci. Umarım anlatabilmisimdir. Ve Beta dedim diye umutlandirmak istemem Ataberk kardeşimizin paylaşımında gördüm.

View solution in context

14 Comments
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
Beta diyolar hocam
Neron1025
Active Level 8
Galaxy A
Teşekkürler, yani şimdi betayı yükleyebiliyor muyuz, beta ne demek oluyor yani hocam anlatabilir misiniz 😊
Solution
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
Betayı yukleyemezsiniz hocam çünkü yayınlanmadı daha dünyaya ve beta şudur bir deneme testi gibi S24 Betaya girdi mesela 5-6 kere bu deneme süreci bi prototip araba yapmışsınız gibi düşünün ama bu araba henüz tamamlanmamış sadece deneme testi yapıyorsunuz hızı hissiyati yol tutuşu gibi eksikleri gideriyorsunuz buda telefon için beta süreci. Umarım anlatabilmisimdir. Ve Beta dedim diye umutlandirmak istemem Ataberk kardeşimizin paylaşımında gördüm.
Neron1025
Active Level 8
Galaxy A
Anladım kardeşim, çok teşekkür ederim anca beta süreci bu kadar iyi anlatılabilirdi 😊🙏
KenànA25
Active Level 10
Galaxy A
Rica ederim güzel kardeşim ❤ Konuyu Çözüldü Olarak Isaretleyebilirsen Çok Makbule Geçer 😊🙏
Neron1025
Active Level 8
Galaxy A
İşaretlendi 😉
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Yayınlansada türkiyeden katılamazsınız.
Neron1025
Active Level 8
Galaxy A
Yurt dışından katılınabiliniyormuş galiba