Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A34 kullanıyorum hattım Vodafone. Son 1.5 aydır mobil İnternet bağlantısında anormal bir yavaşlık ve sıklıkla bağlantı kopmaları yaşıyorum. Goodlock... View Post
Bekleme sonunda bitti!A3X ve A5X serisi, önümüzdeki haftadan itibaren küresel olarak One UI 7 güncellemesini almaya... View Post
Arkadaşlar neredeyse bütün S modellerine güncelleme geldi haftaya A serilerine de başlarlar mı? View Post
A24 kullanıcıları; Mart güvenlik güncellemesi artık Endonezya'da yayında! 📌Yapı Bilgisi :... View Post
Arkadaşlar telefon güzel fotoğraf çekmeye başladı şaşkınım ve mutluyum View Post
Telefon A34 uzun süredir bende ve böyle bir sorun yaşamıyordum son 1 buçuk aydır sanırsam wifi kendi kendine bağlantı kopartıyor hali hazırda... View Post
DYDF'den DYE3'e yükseldi 😊 View Post
soru başlıkta View Post
Kilit ekranında ki widget de adım sayısı ve diğer veriler gözükmüyor??? Sabahtan beri uğraşıyorum sizce sorun ne olabilir ? View Post
Bu neden sadece benim telefonumda oluyor😂 View Post
User | Likes Count |
---|---|
819 | |
775 | |
636 | |
557 | |
438 |
User | Count |
---|---|
23 | |
21 | |