A21s modelini kullanıyorum ve hala gelmedi haziranda geliyor geleceği ama hala gelmedi bilgisi olan varmı? Gönderiyi Göster
A21s modelini kullanıyorum ve hala gelmedi haziranda geliyor geleceği ama hala gelmedi bilgisi olan varmı? Gönderiyi Göster
Samsung yetkilileri a21s modelinde neden dokunmatik hassasiyeti yok. Telefon dokunmatigi her yuzeyde düzgün calismiyor. ( KILIF VE CAM KORUYUCU... Gönderiyi Göster
WİNDOWS 8.1 Samsung PC kullanıyorum. "Dosyalarınızı etkilemeden kişisel Bilgisayarınızı yenileyin." Diye bir seçenek var tıkladığımda böyle... Gönderiyi Göster
arkadaşlar geçen hafta batarya değişimi yapılmıştı orjinal batarya diye yan sanayi takmışlar bi önceki konudaki yardımlarınız için teşekkürler... Gönderiyi Göster
Cam görünümlü pilastik arka kapakta ki lekeler herhelde kılıf taktıyım için oluştu bunun önemi yok bu lekeleri nasıl çıkarta bilir im? Gönderiyi Göster
Genel kararlılık ve hata düzeltmeleri için küçük bir güncelleme geldi ve az önce güncelledim umarım daha iyi bir performans elde ederim :) Gönderiyi Göster
Cihazım A50 ghost screen çıktı bi kaç uygulama falan denedim ama bi sonuç yok ekran parlaklığını full de kullandığım için olmuş sözde ekran değişimi... Gönderiyi Göster
Arkadaslar telefonumu her zaman sabit bir hizda calistirabilme imkanim var mi mesela benim telefonum a71 max 2.2 ghz da calisabiliyor ben bunu sabit 2... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar şarj 5 iken 1 saat 49 dakika yazıyor normal mi? Şu an 100 doldu Gönderiyi Göster
10 gün oldu alalı maalesef şuan için hüsran inşallah düzelir Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
841 | |
392 | |
324 | |
287 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
120 | |
33 | |
32 | |