Dkdkdj View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Arkadaşlar tablete one ui 7 geldi yükledim daha sonra game turbo yükledim normalde game turbo yok bu tablette game turbo yukleyenler game turbo şuan... View Post
A34 ailesi, herkese mutlu ve güzel geceler! 🌙 Umarım sabah One UI 7 güncellemesi gelir 😄 İyi uykular! View Post
A16 5G kullanan var mı? Varsa memnuniyet derecesini sormak isterdim 🤔 View Post
Samsung Galaxy a14 one ui 7 son testler yapılıyor. View Post
Tadı, tuzu, gazı kaçtı valla vermeyin artık one ui 7'yi istemiyoruz. Mübarek sanki kaplumbağa'ya yüklemişler gelmek bilmedi View Post
telefonumun garantisi devam ediyor, şarj hızlı bitiyor garantiye göndersem kabul ederler mi acaba View Post
Oneui 7 güncellemesinden sonra uygulamalar menüsü değişti. Artık sağa sola değil de aşşağı yukarı olarak gözüküyor. Sanki çin malı ucuz bir cihaz... View Post
Bunun gibi birçok a34 kullanıcısı yeni sürümde pil sorunu yaşadığını paylaşmış.. güncellemenin hala gelmemiş olması bir yana, bunca zamanda doğru... View Post
Yarin one ui7 gelmesi dilegiyle iyi geceler forumdaki arkadaslar View Post
Samsung a23 cihazima beta olarak one ai 7 beta kurmak istiyorum nasıl yapilir View Post
User | Likes Count |
---|---|
2311 | |
1017 | |
900 | |
748 | |
741 |
User | Count |
---|---|
80 | |
32 | |
21 | |