Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Arkadaşlar ben a15 kullanıyorum ama s24 fe fiyatı açısından sürekli beni düşündürüyor a15 ten s24fe ye geçmeyi düşünüyorum sizce 30k bandında başka... View Post
Telefonum suanda oneui 6.1 surumunde. Telefonuma 8.0 guncellemesi gelmiş sizce guncellemeli miyim View Post
This video is currently being processed. Please try again in a few minutes. View Post
Galaxy tab a11 plus ne zaman satışa çıkacak? Ya da tanıtıldı mı? Galaxy Tan A11 şuan satışta var View Post
2 gün önce A36 5G ile A56 5G arasında kararsız kalmıştım . Yorumlarınızı okudum A56 5G almaya karar verdim . A56 5G kullanıcılara sorum OUI 8 Android... View Post
Bu uygulama da A35'de HDR10 ve HDR10 PLUS gösteriyor sizce doğru mu?Yani youtube vs 2k veya 4k video izleyebiliyor muyum? View Post
A36 kasım güncellemesi kore de aldı View Post
Ey Türk Gençliği ! Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafaa etmektir. Mevcudiyetinin ve istikbalinin... View Post
Soru başlıkta View Post
| User | Count |
|---|---|
| 23 | |
| 8 | |
| 6 | |
| 6 | |
| 6 |