?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Sıfırlamaya gerek varmı garantisinin bitmesine daha 2 ay var yada nasıl sizce telefon güncel View Post
20%80 şarj ediyorum View Post
Arkadaşlar, arkadaşımın telefonunda ekranın bir kısmı çalışıyordu. Bugün tamirciye götürdü, eve geldiğinde dokunmatik hiç çalışmamaya başlamış, sorun... View Post
Merhaba arkadaşlar A55 kullanıyorum OneUI 7 güncellemesinden sonra Ram kullanımı artmaya başladı telefon sürekli kasıyor ne yapmam lazım? Bu arada... View Post
Standoffta sabit 60 fps alıyorum bunu yükseltmenin bir yolu var mı 90 120vb View Post
Arkadaşlar sizce direkt kurayım mı yoksa biraz yorumlara bakıp mı kurayım sizce bu arada hepimize hayırlı olsun... View Post
A24 One ui 7 geldi View Post
User | Likes Count |
---|---|
2459 | |
924 | |
885 | |
748 | |
669 |
User | Count |
---|---|
100 | |
44 | |