Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Merhaba, kamera uygulamasında 50mpde çekim yaparken böyle oluyor fotoğrafı çekerken telefonu oynatmamaya çalışıyorum düzgün çıksın diye. Lakin 12mpde... View Post
Gene boş güncelleme geliyor 😑 View Post
26 kasım da geliyor View Post
Merhaba, Cihazım A55, kullanım esnasında aniden donmaya başlıyor. Sonrasında bir süre kullanılamıyor ve otomatik yeniden başlatılıyor. Members'e... View Post
Ben Kalite Diye Buna Derim Samsung A54 5G cihazımı yaklaşık olarak 1,5 veya 2 senedir kullanıyorum ve pil sağlığımı kontrol ettirdigimde 100 çıktı... View Post
Tarih: 26 Kasım Güvenlik güncellemesi deniyor ama şuan ki test edilen güncelleme nedir bir bilgisi olan var mı? Veya U harici test edilen bir... View Post
Samsungtan aldığım bilgiye göre Bixby Uygulamasıda Türkçe diline kavuşacak View Post
QHD+ gönderisi için çok üzgünüm fakat maalesef, QHD+ ekleme gönderisini paylaşmayacağım. Özellik her. Galaxy cihazda stabil çalışmıyor, A2X,... View Post
A 24 godluk desteklicekmi desteklemesse telefona nasıl kurarım View Post
Arkadaşlar A54 1.5 yıl olmasına 1 ay kaldı ve hala memnum çok seviyorum telefonumu 2-3 sene daha kullanabilirim gerçekten performansı çok iyi canavar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
754 | |
459 | |
438 | |
420 | |
254 |