?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
İki üç gündür test yoktu bugün teste girmiş görünüyor. Bu güncelleme hala niye gelmedi telefonları mahvettiler hala ortada bir şey yok View Post
A56 daha güzel ele oturuyor. Metal kasa hissiyatı ve görünümü güzel. Ekran gün ışığı performansı açık ara önde.A73 kamera hala daha güzel. A56... View Post
A34 icin ne zaman gelicek stabil sürüm herkeste hatalar artmaya başlamış View Post
Telefonum samsung galaxy a24 aldığımdan beri telefonda ekran kaydedici yok lütfen bu sorunu çözün View Post
Ayın 25inde gelmesi gerekiyordu sanirim fakat her hangi bir güncelleme almadi telefonum güncelleme ne zaman gelicek ? View Post
ram plus açıkken mi daha iyi performans alırım oyunlarda View Post
Mesela ben View Post
Merhabalar one uı 6 güncellemesinde oyun oynarken bildirim ekrana düşmüyordu one uı 7 güncellemesinden sonra game booster ayarlarından kaldırılmış... View Post
Merhaba A06 cihazım var.One ui 7 ne zaman gelir aydınlatırsanız sevinirim.Kolay gelsin teşekkürler. View Post
Günaydın arkadaşlar, Samsung Galaxy A34 telefonum durduğu yerde sanki herhangi bir bildirim geliyormuş gibi sesli mesaj uyarısı verdi, baktığımda... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1908 | |
1018 | |
1008 | |
590 | |
529 |
User | Count |
---|---|
81 | |
67 | |
54 | |