keşke zamanında parası neyse verip apple bi telefon alsaymışım bu a54 aldığımdan beri beni yormaktan başka bir şey yapmadı az para da vermedim a54... View Post
keşke zamanında parası neyse verip apple bi telefon alsaymışım bu a54 aldığımdan beri beni yormaktan başka bir şey yapmadı az para da vermedim a54... View Post
One ui 6 güncellemesi sonrası fotoğrafları neden bu şekilde çekiyor kafayı yicem yamuk ve sanki geniş açı acikmis gibi sizce neden olabilir A54... View Post
a54 cihazım sabah uyandığımda böyle bi uyarı verdi, halbuki her zamanki rutin şeklimin dışına çıkmadım, nemsiz bir ortamda telefonumu... View Post
Herkese merhaba dün ekranı kırdım samsung orijinal parça fiyatları yazan liste vardı onu nerden bulabilirim View Post
Günaydın ve iyi Pazarlar herkese Bu pil bölümünde...Bugün yazan bölümünde 3 gündür aynı şey yazıyor, en son %37 seviyesinde şarj edildi diye, ve... View Post
Ekran çektiğini sürekli olarak kapatamıyor muyuz ? Ayarlarda sadece belirlenen uygulamar için kapatıyor View Post
Gunaydin merhaba a53 kasim guvenlik guncellemesi almayacakmı ayın 3ü oldu haĺa güncelleme yok View Post
Galaxy a73üm var ve 2 haftadır ghost touch yapıyor başkalarına fotoğraf mesaj yolluyor sürekli geri ve kapatma tuşuna basıyor alalı 1 yıl oldu ve kötü... View Post
User | Likes Count |
---|---|
371 | |
303 | |
210 | |
184 | |
183 |
User | Count |
---|---|
49 | |
47 | |
31 | |