Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A35 kamerası cok kasarak hareket edıyor deklanşöre bastıktan 1 2 sn sonra fotoğrafı cekıyor mesela sızdede oylemı View Post
Sipariş 12 şubat çarşamba geliyor 😊 View Post
A serisinde yani en azından a35 ve 55 te s serisinde olduğu gibi animasyonlar gelir mi yoksa şuan olduğu gibi mi kalır View Post
A55 güncellemesi one 7 bu testler kaç ay sürecek arkadaşlar bilgisi olan var mı one ui7 teste girmiş View Post
Yaklaşık 10 aylık galaxy a25 cihazının aod da bukadar pil tüketmesi normalmi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yaklaşık 1 aydır A55 kullanıyorum. S24'e geçmeyi düşünüyorum. Tavsiye eder misiniz ? View Post
Daha net ve iyi sonuç almak için bunları nasıl ayarlamam gerekiyor? View Post
Bluetooth Neredeyse Full Açık Kaldı Konum Açık Senkr Açık 90 Hz Açık Güç Tasarrufu Kapalı Oyun Oynandı Ve %80-%17 Arası Ekran Sürem View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
895 | |
522 | |
377 | |