?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba arkadaşlar, bugüne kadar One UI 7 ile ilgili herhangi bir sorun yaşamamıştım, ama bugün 2 defa telefonu açmaya çalıştığım anda telefon... View Post
Guncelledigimden beri kilit ekranında açma tuşuna basmama rağmen siyah ekranda kalıyor hiçbir sekilde açılmıyor telefon arkaplanda aktif sesler ve... View Post
BU YAZIM FORUM ÜYELERİNE DEĞİLDİR, SAMSUNG YÖNETİCİLERİNE VE MOD laradır. A34 telefonum son gelen one ui7 yazılımdan sonra devamlı kilitlenen, durduk... View Post
Yeni güncelleme ile ara ara can sıkan kasmalar var View Post
Herkese merhaba sevgili forum üyeleri, hayırlı akşamlar. ^^Bugün Galaxy A24 'e yeni gelen One UI 7 güncellemesi hakkında ilk deneyimlerimi... View Post
M34 cihazımdan memnunum bataryası inanılmaz iyi fakat a36yı biraz incelediğimde özellikle eSim oluşu ve 6 yıl güncelleme sebebiyle beni cezbediyor..... View Post
Ha bu arada seçili olan saat stilinde animasyonda yok neden? View Post
ONE Uİ 7 (İki kere şarj etmemin nedeni acil işlerimin çıkmasıdır.) View Post
Bu ONE UI 7 harika olmuş ya 😅 View Post
Bu saat tipinde animasyon olması gerekmiyor mu, cihaz mı desteklemiyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
2495 | |
982 | |
875 | |
771 | |
658 |
User | Count |
---|---|
101 | |
45 | |
40 | |