Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung sunucularından edinilen bilgiye göre One UI 7 güncellemesi bu defa Galaxy A33 ve Galaxy A73 modelleri için hazırlanıyor. Samsung, One UI... View Post
Kasım güncellemesinden sonra pil performansı artmış gibi duruyor View Post
Merhaba ben yaklaşık 3 gün önce a55 aldım ama telefonun ekranından memnun kalmadım ve telefonda değişim istedim telefonun kamera çerçevesinin olduğu... View Post
A16 vatan da 11 bin TL imiş arkadaşlar erken satışa çıkarmışlar keşke A56 da S25 de erken çıkarsaydı satışa 😂 View Post
İstanbulda uygun arka kamera varmı nerden bulabilirim.... View Post
Merhaba Telefonum A52s 5G Cihazda herhangi bir işlem yaptıktan sonra onay bildirimi siyah (çok siyah değil) şeklinde ekranda bir saniye kadar... View Post
Bugün daha yüksek bir modele geçmek için 2. el telefon alan bir telefoncuya gittim. A55'i ne kadara alabileceğini sordum. Bana aklımdaki fiyatı... View Post
Şimdi geçen bahsettiğim telefonumun bozulma olayından sonra aldığım yete götürdüm servise vericez dedi uzun sürsün istemedim bir tane de telefoncuyq... View Post
Galaxy A54 kullanıyorum. Sesim hem normalde hem de internetten aramalarda yankı yapıyor. Bunun sebebi ne olabilir? View Post
Merhaba arkadaşlar 15 gündür falan a53 cihazım bozuldu cokta memnunum cihazdan ama 7 bin TL de verilmez diye düşünüyorum a55 almayı da düşünüyorum... View Post