?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
ya iyi geceler one iu 7.0'da simgeleri nasil eski haiine getirebilirim kardesim degistirmis cokta kotu birsey olmus uygulamalarim temalar simgeler... View Post
Selamlar.a34 cihazımda android 15 ve one ui7 sonrası web sayfalarında gezerken sayfalarda çıkan reklamlar esnasında ekranda bariz bir yavaşlama ve... View Post
Eskiden telefondaki medyalardan bildirim sesi ekleyebiliyordum, fakat şuan sağ üstte ekleme tuşu falan gözükmüyor. Ne yapmam lazım?? View Post
Oyun eklentileri yüklenmeme sorunu İndirildiği zaman tekrardan indirilmesjnj istiyor kac ay dan beri çözülmedi bu güncellemede düzelir dedim... View Post
Selamlar. Samsung Galaxy A55 5G kullanıcısıyım. One UI 7.0-Android 15 güncelleştirmesi bana yeni geldi. Sizce yapmalı mıyım? A55 5G kullanıcılarından... View Post
Arkadaşlar iyi akşamlar şuanda a30 kullanmaktayım ve telefonu değiştirmeyi düşünüyorum yine a serisi almak istiyorum fiyatı öbürlerine göre Bi tık... View Post
15 dakika mobil veri ve bluetooth bağlı gerisi full wifi, senkronizasyon açık.6 yıllık cihaz, orjinal batarya 4.000 mAh.Accubattery'e göre sağlık... View Post
Bilen yardım etsin View Post
User | Likes Count |
---|---|
1409 | |
1018 | |
906 | |
547 | |
442 |
User | Count |
---|---|
67 | |
66 | |