Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Samsung Galaxy A06s Çıkarmı Özellikleri ne olur büyük ihtimal Snapdragon 685 yada 6s gen 1 ile gelir View Post
Samsung Galaxy A57 – Hayali Model ÖzellikleriTasarım:Gövde: Alüminyum çerçeve, cam arka yüzeyRenk Seçenekleri: Gece Siyahı, İnci Beyazı, Zümrüt... View Post
Iyi aksamlar Samsung Galaxy A15 kullaniyorum ve One Ui 7 indirmek icin sideload yapacaktim. Cihazimin yapim numarasinin sonu BYC1 fakat elimde... View Post
Galaxy a53 de çalıştırılan one ui 7 View Post
Sizce zararlı mı telefonla çok vakit geçiriyorum zarar eder mi View Post
bence iyi baya View Post
Merhaba, telefon rehberine kaydedilen kişiler google ile senkronize olduktan sonra telefon rehberinden siliniyor. Sadece google kişilerde gözüküyor.... View Post
Farkettiyseniz siyah bölgeler hafiften kırmızı sebebi nedir? View Post
Nisan da gelecek dediler şimdi mayıs demeye basladilar View Post
En son test sürümü olan DYDD sürümü Neden bukadar düşmüş skorlar böyleyse hiç gelmesin ,vulkan biraz artmış ama cpu düşmüş optimizyon şart View Post
User | Likes Count |
---|---|
838 | |
658 | |
647 | |
641 | |
470 |
User | Count |
---|---|
25 | |
22 | |
21 | |