?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Beyler sa bende galaxy A16 var evin modemine bağlantı sağladığım zaman telefon WiFi den çıkıp tekrar bağlanıyor sürekli nedeni nedir acaba ve ya aynı... View Post
Cihaz android 15 ve one ıu7 güncellemesi aldı lakin Now bar bende galiba çalışmıyor One ıu 7 güncellemesinde bana önerebileceğiniz bişey varmıydı... View Post
DYF3-DYF5 View Post
Bisey sorcam a23 yeni 7.0 güncelleme alacakmı View Post
Şifreyi doğru girmeme rağmen sürekli hata veriyor. Şifreyi değiştirip tekrar denedim ama aynı hatayı almaya devam ediyorum. Sorunu yaşayan başka... View Post
Bakmak istiyorum da View Post
Arkadaşlar telefonu şarja takinca ekran bir anda gidiyo telefon ekraninda ses var görüntü yok tekrar kapat aç yapiyorum düzeliyo Ve fazla isinma... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2343 | |
1027 | |
1014 | |
664 | |
600 |
User | Count |
---|---|
91 | |
67 | |
48 | |