A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Telefonum A53 Son yama yüklü. Fakat artık sanki git gide ağırlaşmaya başladı telefon. İlk fabrikadan çıktığı One Uı 4.1 sürümüne dönmek istiyorum... View Post
Telefonu suya sokup 10s yıkadım bir de ne göreyim? Kameralar buğlanmış. Olacak şey değil. Galaxy A33. Genelde yıkarım. 2 ay sonra ilk yıkayışım.... View Post
Samsung a04 bir cihaz kullanıyorum bu yüzden genhsin oynamak hiç mümkün değil kasma donma derken benzeri oyunlar bulmaya çalışıyorum" the... View Post
Daha önce eylül yazıyordu teste girmişti geri çekmişler View Post
Samsung A55 Telefon şebeke sorunu yaşıyorum. Teknosadan aldığım iki adet telefonda aynı problemi yaşıyor. Şebeke bir yada iki çizgi çekiyor. Aynı... View Post
An itibari ile a55 256 gb ı satın aldım hayırlı olsun alirim elime geçince deneyimlerimi sjze aktaracagim View Post
Silmiş olduğum fotoğraflar kendi kendine geri yükleniyor yardımcısı olurmusunuz View Post
Merhabalar, telefonumda alarm seçerken bir şey **bleep** ettim alarm seçme seçeneklerinde Spotify var ama YouTube music yok sizce o ayarı seçmek için... View Post
A54 1,5 sene olmasına 3 ay kaldı 😂 View Post
Kamerayı aciyorum kamera başarısız diyo View Post
User | Likes Count |
---|---|
1015 | |
869 | |
690 | |
644 | |
461 |