Merhaba arkadaşlar samsung a51'den xiaomi redmi note 11 pro'ya geçmek mantıklı mı? Xiaomi redmi note 11 pro telefon nasıl sizce? Gönderiyi Göster
Merhaba arkadaşlar samsung a51'den xiaomi redmi note 11 pro'ya geçmek mantıklı mı? Xiaomi redmi note 11 pro telefon nasıl sizce? Gönderiyi Göster
Samsung a21s 128GB 2.5 ay kullanıyorum. Şu En büyük Sorun Tek Instagram Hikaye bakarken çok fena kasıyor. Instagram silip yükledim yine... Gönderiyi Göster
6 saat diyebiliriz. Pili Korur açık (%85 ile sınırlı) Bu şimdiye kadar aldığım en düşük pil süresi sanırım. Fakat ben cihazımda 10 saat ekran... Gönderiyi Göster
Bence gayet güzel sizce? Gönderiyi Göster
Bana kullanışlı bixby rutini önerebilirmisiniz? Gönderiyi Göster
A217FXXU8DVG4 KODUYLA YAYINDA TÜRKİYE İÇİN DE BİR KAÇ GÜN SONRA YAYINLANIR UMARIM. Gönderiyi Göster
Galaxy Store iki gündür kendi kendine uygulama yüklüyor telefona nasıl durdurabilirim acaba? Gönderiyi Göster
Arkadaşlar öncelik modunu açmaya çalıştığımda sürüm uyarısı veriyor, güncellemeye çalıştığımda Android 12 istiyor, telefonum A50, Android 12... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar quick start yapamıyorum normalde sondaki kareyi girdiğimde direk quick starr a giriyordu Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
950 | |
532 | |
485 | |
453 | |
288 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
147 | |
48 | |
42 | |