?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Bakmak istiyorum da View Post
Arkadaşlar telefonu şarja takinca ekran bir anda gidiyo telefon ekraninda ses var görüntü yok tekrar kapat aç yapiyorum düzeliyo Ve fazla isinma... View Post
Of gardaş ne zaman gelir bu yükleme Ha ha View Post
Her gün teste girdiği görünüyor ama hala bir şeyin geldiği yok. Play sistem güncellemesi bile gelmiyor. Şubat 2025 olarak kaldı. View Post
Biri bana "A06 alma, hayatının hatasını yaparsın" demişti.Ama o kişi A24 kullanıyor.O zaman ben de diyeyim: S24 FE alın, susun.Helio G85 o... View Post
Şarja takıyorum şarj oluyor ama sonradan şarj etmeyi burakıyor bezen kendi otomatik tekrardan şarj ediyor anlamadım. kablosu ve adaptörü orijinal... View Post
Bir türlü yapamadım nasıl çalışıyor View Post
kilit ekranı bildirimleri önceki güncellemede saatin altında uygulama simgesi seklinde kullanılabiliyordu. ancak yenş güncellemede bu mevcut değil.... View Post
bu sorun Android 15 OneUi 7 güncellemesinden sonra olmaya başladı parmak izlerini silip tekrar ekleyince bi süre çalışıyor fakat sonra yine çalışmıyor... View Post
User | Likes Count |
---|---|
2433 | |
1027 | |
1014 | |
668 | |
651 |
User | Count |
---|---|
90 | |
67 | |
48 | |