Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
A54 galaxy store güncelleme gelmiştir View Post
Güncelleme öncesi Güncelleme sonrası Yükselmeler iyi mi kötü mü bilmem ama A54 uçuyor öyle diyim 😅😄 View Post
Arkadaşlar Herkese İyi Akşamlar Güvenli Klasör Şifre mi unuttum yardım edecek varmı View Post
Herhangi bir uygulamaya girdigimde uygulama çöküyor ve herseferinde bu oluyor çözümü varmı View Post
Sizce hangisi daha iyi fotoğref çekmiş View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/ePQt6TeMfbDV View Post
Samsung A23 kullanıyorum ve ne yaparsam yapayim hiçbir şekilde misafir moduna erişim sağlayamıyorum (Yada var ama ben bulamıyorum) bu konu hakkında ne... View Post
Arkadaşlar telefonum 6.1 güncellemesinde 9 kasımkasımda güncellenmişti sanki biraz fazla şarj yiyor doğrumu sizce de teşekkür ederim View Post
Arkadaşlar xiaomi nin 33 w şarjı ilen samsung galaxy a 5 şarj etsem olurmu bu arada sorularımı cevapladığınız için teşekkür ederim 🙂 View Post