Hepinize iyi günler arkadaşlar youtubede bircok yerde ioslarda hafızayı yükseltiyorlar 32gb den 512 gb ye örnek olarak bu işlem android telefonlarda... View Post
Hepinize iyi günler arkadaşlar youtubede bircok yerde ioslarda hafızayı yükseltiyorlar 32gb den 512 gb ye örnek olarak bu işlem android telefonlarda... View Post
Merhaba kullanan varmı acaba şarj süresi 2 güne kadar duyarlı diyor ama benim telefonun şarjı sosyal medyaya girdiğim halde 2 4 saat aralığında %10... View Post
Samsung galaksy a11 telefonumun en son hangi anda güncellendiğine nasıl bakabilirim View Post
Merhabalar samsung galaxy a04s kullanıcısıyım hangi tema ile tüm simgeleri siyah yapabilirim acaba View Post
Beyler sa a51 var bende ve ekranın arkasından sensörleri görebiliyorum 2 tane kameranın solunda var biraz yakınında ama güneş vurunca görüyorum fakat... View Post
Gelen bildirimler bazen kayboluyor s health adım sayar bildirimi falan gözükmüyor onun gözükmesi için ne yapmaliyim View Post
Arkadaslar icerigi veya mb bellimi bilgi verir misiniz rica etsem cok mutlu olurum View Post
1 OCAK 2023 Güncellemesi EKRAN Görüntüsü A21s İLE Alındı. View Post
Bir videoda gördüm ama telefonda bulamadım bir uygulama ile yapıyorsak onerebilirmisiniz acaba yada telefonda varsa nasıl yapicam?? View Post
Bundan anliyan var mi ? Güncelleme bilgisi verir misiniz ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
857 | |
406 | |
284 | |
265 | |
191 |
User | Count |
---|---|
72 | |
60 | |