One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Android 15 ve oneuı7 ne zaman gelecek View Post
Samsung Galaxy A53 5G Zore Kılıf View Post
Dün gece yorgundum dalgınlıkla telefonu modemin üstüne koymuştum ve sabah aldığımda çok ısınmıstı bir sorun olurmu acaba View Post
Galaxy a23 telefonum hem normal zamanlarda kasıyor ve fotoğraf çekerken uygulamadan atıyor View Post
Bu cihazda neden live photo yok? Ve herhangi bir şekilde live photo çekebilir miyim? View Post
Samsung a15 2 gündür çok hızlı uygulama çıkışı performans vs çok hızlı oldu şarjı hızlı gidiyor en fazla 10-12 saat %100 den itibaren kullanıyorum... View Post
Sayın modaratörüm galaxy S25 ultradaki galaxy AI yapay zeka özelliklerini güncelleme ile ekleyin galaxy A34 5G'ye.Now brefing now bar bu... View Post
iyi kullanmama rağmen pilim zayıf gösteriyor ve 2 3 dakikada %1 duşüyor servise götürsem garantiye sayılırmı? View Post
Subject | Likes |
---|---|
21 | |
21 | |
20 | |
18 | |
18 |
User | Likes Count |
---|---|
1039 | |
561 | |
387 | |