cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Bir tane de memnuniyet mesajı olsa

(Topic created on: Saturday)
138 Views
KEMSA
Active Level 10
Options
Galaxy A

Merhaba,

Bu one Ui7 geldi gelecek geliyor testte derken bazı telefonlara geldi ama bir şeye çok dikkat ediyorum bu forumda yukarıdan aşağıya doğru bütün yazılan başlıkları okuyun %99.99999 u hep şikayet yakınma serzeniş nedir bu böyle bir forum olur mu? şaşırıyorum..
Düşünebiliyor musunuz bu forum da yazılanların tam tersini ,,bütün mesajlar güzel yorumlarla ve memnuniyet ifadeleri ile dolu tüm uygulamalar yazılım ile gelen tüm yenilikler süper çalışıyor diye.
Hayal işte sizce böyle bir forum olur mu?
Sağlıkla kalın iyi hafta sonları diliyorum.
10 Comments
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
Çok zor. Birileri mutlaka bir tarafa sitem ediyor.
RaGoN
Active Level 8
Galaxy A
Memnun olan kişiler genelde çok memnun olduklarını belirten paylaşım yapmazlar. Gelen güncellemeden ben çok memnunum. Arayüz görsel olarak daha modernleşti, daha akıcı oldu. Burada paylaşılan hataların hiçbiri bende yok. Telefonu sıfırlamadım. Sadece Wipe Cache yaptım, şarj bakımından olumlu ya da olumsuz bir durum yok. 6.1'de nasılsa OneUI 7'de de aynı. Yeni Now Bar ve Live Activities olayını da beğendim.
Ecrịn
Expert Level 3
Galaxy A
Şöyle oluyor genelde güzel bir şeyle karşılaşıp forumda paylaşan insan sayısı az ama forumun amacı gereği her sorunla karşılaşan forum açıyor. Yani bu kadar depresif olması normal😊
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Çok değişik insanlar var bazıları imkansızı istiyor gerçekten acayip yani olmayacak şeye bu böyle neden olmuyor bu neden oldu vs
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Ben aşırı memnunum.Memnuniyet mesajı yazmadım daha.Uygun olunca yazacağım.
Citos
Active Level 7
Galaxy A
İnsanları hiç bir zaman memnun edemzsin, herşey dört dörtlük olsa dahi mutlaka bir sorun bulurlar. Pireyi deve yapmayı seviyoruz.
MuhammedA24
Active Level 6
Galaxy A
+1
yusufi1782
Active Level 4
Galaxy A
Yani sorunları varki bunu belirtiyorlar çözümü varsa olsun diye buranın amacı bu degilmi zaten
s24fe
Expert Level 1
Galaxy A
Ben aşırı memnunum.Memnuniyet mesajı yazmadım daha.Uygun olunca yazacağım.