?? View Post
?? View Post
Dkdkdj View Post
Ya arkadaş A54 var bende telefonu 7.0 güncelledim şarjı hızlı bitmeye başladı şarja takıyom baya hızlı şarj oluyor anlamadım ben bu işi arkadaş... View Post
Merhabalar uzaktan bağlantı ile samsung pil ömrü ve kaçkez şarj edildiğine bizlerde kullanıcılar olarak bakabiliyormuyuz Nasıl? View Post
Samsung A35 5G ye nezaman One UI 7 gelecek? Yada gelecekmi? View Post
Önceden kurumsal modellere düzenli bir şekilde aylık güvenlik güncellemesi gelirdi. 25 nisan oldu hâlâ ses soluk yok. View Post
Merhaba Arkadaslar A34 128gb lik telefonum uygulamalar arasinda gecis yaparken kasiyor veya kamera uygulamasini acarken kasiyor . 2 yillik telefon.... View Post
One ui 7 ile A15 cihazima CTS gelir mi veya diger yapay zeka ozellikleri gelir mi? View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Şu duvar kağıdını bulamıyorum abiler yardım edebilecek biri var mı View Post
Yt müzikten müzik açıyorum baktım açtığım gibi ses artıyo azalıyo ses panelinden kontrol ettiğimde son ses açık ama ses kısık geliyor. Yardım eder... View Post
Nasıl kapanır bu View Post
Merhaba A33 kullanıyorum son ui 7 ve android 15 güncellemesi sonrasında güç tuşuna ekranı kapatması için bastığımda 2-3 defa basmazsam ekran... View Post
Çözüm lütfen View Post
Merhaba,Samsung Galaxy A34 model telefonuma One UI 7 (Android 15) güncellemesi henüz gelmedi. Yazılım güncellemelerini manuel olarak kontrol etmeme... View Post
Merhaba telefonu resetleyeceğim yedek almak için clouda giriyorum her girmemde güncelleme var uyarısı geliyor, güncelleye basıyorum güncelliyormuşum... View Post
Bu Telefona Yani A32 Yaptım Güncellemeyi Ondan sonra Titreşim Çalışmamaya Başladı Samsung Destek Hattına Yazdım 1000 tl Para istiyorlar neymiş getir... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1935 | |
1017 | |
997 | |
610 | |
551 |
User | Count |
---|---|
82 | |
67 | |
52 | |