Sonunda bana bunu yaptırdılar telefonumu satıyorum. Gerçek anlamda işini yapan başka bir markaya geçeceğim. A71 kullanıcılarına bol sabır diliyorum.... Gönderiyi Göster
Sonunda bana bunu yaptırdılar telefonumu satıyorum. Gerçek anlamda işini yapan başka bir markaya geçeceğim. A71 kullanıcılarına bol sabır diliyorum.... Gönderiyi Göster
Söylediğine göre yazılımı ben bulmuşum. Ama donuyor ne yapmam lazım. İpucuna basında kalıyor. Gönderiyi Göster
Arkadaşlar telefonum int bağlanmıyor hiç bir ağ çıkmıyor neden ya kendi internetimi kullanıyorum 😏 Gönderiyi Göster
Selamlar Arkadaşlar Kesin Doğru Bilgiye İhtiyacım Var Yalan Asparagas Veyahutta Yanlış Bilgiler Verilmesini İstemiyorum Samsung Galaxy A31 SM-A315F/DS... Gönderiyi Göster
Arkadaşlar merhaba telefonu da facebook uygulamasını nqsıl kaldırabilirim yardım edermisiniz? Gönderiyi Göster
Beyler bakıyorum neredeyse tüm a32 cihazlara geldi androod 12 benimki hala almadı 6 ram 128gb model A325FXXU2AVB6 her gün kontrol... Gönderiyi Göster
Telefonum 3 aylik bi telefon teknosadan aldim herseyinden memnun ama ilk aldigim gunden bugune yasiyorum bu sorunu hoparlör den konusma yaptigim zaman... Gönderiyi Göster
Samsung Exynos 7 Series 9610 MediaTek Helio G90T Hangi işlemci daha iyi sizce oyun için? Gönderiyi Göster
a13 Gönderiyi Göster
Güncelleme A105FDDS7CVA2/A105FOJMACVC2/A105FDDS7CVA2 kodlarıyla 2. kez test edilmiştir. Gönderiyi Göster
Konu | Övgü Puanları |
---|---|
15 | |
14 | |
13 | |
13 | |
12 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
367 | |
304 | |
254 | |