Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Yenı A serısnısı ne zaman tanıtılar View Post
Çok şükür Aralık ayı güncellememiz geldi View Post
Merhaba herkese iyi akşamlar benim Samsung Galaxy A23 telefonumla bugün akşam işten eve gelirken bluteooth kulaklığımla müzik dinliyordum fakat eve... View Post
A34'e stok harici arama ekranı arka planını video yapabilirmiyim? View Post
One Ui ana ekranını güncellemeden önce animasyonlar çok güzeldi güncelledikten sonra animasyonlar birden kayboldu ne yapabilirim böyle çok kötü... View Post
Arkadaşlar nedir bu yahu Yeter artık hangi telefon one ui 7 yı ne zaman alacak yahu kardeşim biraz sabırlı olun be yeter artık nedir bu be, o telefon... View Post
Arkadaşlar ne işe yarar bu telefonu hizlandirirmi View Post
Telefonu telefoncuya gönderdikten sonra bu hatayı aldım. Sanırım orijinal yazılım atmamış. Bunu Odin ile düzeltebilir miyim? Yoksa Smart Switch ile... View Post
Arkadaşlar telefonumun mikrofon yerine hiçbir şey dökülmedi ama aniden ses gitti arama ekranında Nasıl anlatayım Hani arama ekranında alt mikrofon... View Post
Selamlar game booster uygulamasını kapatamıyorum oyun sırasında devreye giriyor aslında kapalı uğraştım çözemedim hala aynı View Post
Arkadaşlar tam sarj kullanım süresi 10 saat gösteriyor telefon daha 1 yıllık ilk zamanlar 2 gün gösteriyordu. View Post
sonu BXK5 olan sürüm yüklü, avrupada sonu BYA1 olan sürüm güncellemesi gelmiş, Türkiye’de ne zaman gelir ? View Post
S24 için olan romu a14 e kursam çalışırmı xda da var View Post
Samsung artık şu güncelleme ile ilgili bir takvim yayınlamalı her gün 100 tane konu açılıyor hangi modellere ne zaman gelecek açıklanması gerekiyor... View Post
Merhaba arkadaşlar.Galaxy A16 cihazı one ui 7 ne zaman alır? Geldiğinde yüklenmeli mi? Teşekkürler View Post
User | Likes Count |
---|---|
678 | |
570 | |
355 | |
319 | |
258 |
User | Count |
---|---|
30 | |
14 | |
13 | |