Bir videoda gördüm ama telefonda bulamadım bir uygulama ile yapıyorsak onerebilirmisiniz acaba yada telefonda varsa nasıl yapicam?? Gönderiyi Göster
Bundan anliyan var mi ? Güncelleme bilgisi verir misiniz ? Gönderiyi Göster
Öncelikle Selamun aleykum Sorunum ekran yansitma ile alakali son guncellemeden sonra ekran yansitma kisayolu hizli pencereden gitmis durumda samsung... Gönderiyi Göster
Bugün sıfır a53 cihaz aldım kılıf takarken ekren ile kasa arasında bir noktada boşluk gördüm a53 kullanan arkadaşlar kontrol edebilir mi normal bir... Gönderiyi Göster
Samsung galaxy a23 cihazımda instagramda gerek storyler olsun gerekni reels videoları olsun aşırı donuyor ve uzun süredir de böyle artık şuna bi çözüm... Gönderiyi Göster
Merhaba samsung a32 guncelleme yapamiyorum işletim sisteminiz yetkisiz yolla değiştirildi yaziyor Gönderiyi Göster
Fazla kullanmadım konum açık mobil veri acik halde durum bu Gönderiyi Göster
WhatsApp ta bazı gruplarda herhangi biri çıktığı zaman ekran altında bu falan kişi çıktı diye yazıyor ama bazı grupta da birisi Çıkınca yazmıyor... Gönderiyi Göster
Şebeke gidip geliyor format attim duzelmedi ağ ayarlarin sıfırladım düzelmedi Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
847 | |
400 | |
284 | |
268 | |
190 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
72 | |
60 | |
47 | |