Arkadaşlar, "Samsung Galaxy A32" android 14 (one ui 6.0) alacak mı yoksa android 13 son muydu? (Eğer A32 android 14 almazsa ne yenilikleri... Gönderiyi Göster
Quick Share 17.63 MB Quick Share Connectivity 6.37 MB Samsung Cloud 19.83 MB Gönderiyi Göster
Şarj a takılmadı Güç tasarrufu açılmadı Parlaklık oto Karanlık açık mod oto Gönderiyi Göster
Merhabalar benim bir sorum var; Galaxy A02 cihazını 2021 yılında aldım başta donma kasma sorunu yoktu sonradan android 11 sürümü aldıkdıktan sonra... Gönderiyi Göster
Merhaba Samsung a31 CİHAZ 128 GB 4 GB Ram 50 GB dolu Cpu Kullanımı aşırı yüksek Gibime geldi CİHAZ Kullanırken Aşırı ısınıyor Ve Ekran Takilmalarina... Gönderiyi Göster
**bleep** ettyseniz hareket navigasyonu gibi çalışmıyor. Son kullanılan uygulamalar ekranı büyütülmüş. Uygulamalar oradan hareket edilememeli, son... Gönderiyi Göster
Merhabalar A50 cıhazımdan A53 cihaza geçtim not defteri bilgilerimi geri getiremedim bunu nasıl geri getirebilirim bilgisi olan varmı yardımcı... Gönderiyi Göster
Yarin son gun ama neden hayla gelmedi guncelleme Gönderiyi Göster
Bu şarj aleti orjinalmi çözücem diye göbeğim çatladı yardımcı olurmusunuz Gönderiyi Göster
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
835 | |
399 | |
284 | |
269 | |
191 |
Kullanıcı | Sayı |
---|---|
71 | |
61 | |
48 | |