Original topic:

a71

(Topic created on: 03-15-2020 02:24 AM)
897 Views
flasget
Active Level 7
Options
Galaxy A

youtubede videonun orjinal boyutundan tam ekrana zoom yaparak geçtiğimizde görüntünün daha da yaklaştığını görüyoruz. Adamın orjinal boyutundayken kafası tam görünürken tam ekrana geçtiğimde kafasının yarısı yok oluyo. Direk video açtığımızda tam ekran olarak açma gibi bir ayar yok mu arkadaşlar? ekran buyuk oldugu için  video izlerken tam ekranla ne guzel izlerim diye düşünüyordum. Video açınca orjinal boyutu ekrana gore kucuk kalıyo tam ekran yaptıgımda da yukarıdaki sorunlar oluşuyo bunun çözümü veya ayarı var mı ?

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
aydinidris
Active Level 4
Galaxy A
youtube ayarlarindan, genel kismina girip oradan yakinlastiri aktif yapinca da elle buyuttugun sekil sadece her dondurmeye tam ekran olarak donmus oluyor. izlenen videolar telefonlarinizin ekran formatina gore olmadigindan oturu olmakta bu. genelde yayinlar vs 16/9 cekiliyor ama gunumuz cihazlarinin ekranlari 22/9 lara kadar cikiyor. baska bi cozumu yok sanirim. ama goz alisiyor, ben de ilk yadırgamıştım ama simdi kesik de olsa alt ustten tam ekran izliyorum.

View solution in context

0 Likes
3 Comments
Wig
Expert Level 4
Galaxy A
Benim bildiğim yok
Solution
aydinidris
Active Level 4
Galaxy A
youtube ayarlarindan, genel kismina girip oradan yakinlastiri aktif yapinca da elle buyuttugun sekil sadece her dondurmeye tam ekran olarak donmus oluyor. izlenen videolar telefonlarinizin ekran formatina gore olmadigindan oturu olmakta bu. genelde yayinlar vs 16/9 cekiliyor ama gunumuz cihazlarinin ekranlari 22/9 lara kadar cikiyor. baska bi cozumu yok sanirim. ama goz alisiyor, ben de ilk yadırgamıştım ama simdi kesik de olsa alt ustten tam ekran izliyorum.
0 Likes
flasget
Active Level 7
Galaxy A
ilginiz icin tesekkur ederim anladim hocam cok sagolun