Original topic:

A71 telefonum çalışmımyor

(Topic created on: 12-05-2025 01:33 PM)
228 Views
ZaitexCyber01
Active Level 1
Options
Galaxy A

gece herzaman oynadığım oyundan çıktım ve telefonumda ciddi donmalar başladı sürekli "System UI durduruldu" diyip 2 seçenek sunuyordu (Kapat veya Bekle)

Sürekli bekle seçeneğine basınca hala gelmeye devam etti ve sonunda kapat seçeneğine bastım, telefon çöktü ve kapanıp geri açtı kendini.

Şuan ise birçok şeyi denedim, uygulamaları güncelleme ve Önbelleği temizleme, ama hala açıldıktan 15 sn sonra donup kendisini kapatıyor biri çözümü varmı?

9 Comments
Galaxy A
Genel yönetimden tüm ayarları sıfırla yaptınız mı fabrika verileri sıfırla ile karıştırmayın
0 Likes
ZaitexCyber01
Active Level 1
Galaxy A

nasıl yapılıyor hangi şeyi seçmem gerekiyor, önbelleği temizle ve uygulamaları güncellemeyi seçtim

0 Likes
Galaxy A
Ayarlar>Genel yönetim>Sıfırla>Tüm Ayarları Sıfırla1764934645372.jpg
ZaitexCyber01
Active Level 1
Galaxy A

ayarlara girdikten sonra diğer kısımlara gelene kadar telefon tekrardan kendisini kapatıyor, 15 saniye gibi kısa bi sürede yapmam gerekiyor buda mümkün değil :(

0 Likes
ZaitexCyber01
Active Level 1
Galaxy A

tüm ayarları sıfırla diyince pin istiyor, aşağıda klavye gelene kadar tekrar kapanıyor ama telefon

0 Likes
ZaitexCyber01
Active Level 1
Galaxy A

bu şeyi yapmayı başardım şuanda kapatma tuşuna basarak kapatamıyorum telefonu ve ayarlarda heryerde bixby yazıyor

0 Likes
Galaxy A
Ayarlara gir gelişmiş özellikler var yan tuş seçeneğini tıkla orda tercihini yapabilirsin ayrıca bildirim panelini aşağı kaydırınca kapatma simgesi var1764947685876.jpg
0 Likes
865_S20FE
Expert Level 5
Galaxy A
Yazılımsal sistemsel bir soruna benziyor
0 Likes
Galaxy A
Telefon kapalıyken resetle
0 Likes