cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a51 parmak izi kalibrasyonu sorunu

(Topic created on: 07-12-2023 01:02 PM)
585 Views
onuurr
Beginner Level 2
Options
Galaxy A

samsung a51 telefonumda ekran kırıldığı için değiştirmek zorunda kaldım fakat değiştikten sonra parmak izi algılamamaya başladı "Parmak izi kalibrasyonu gerekiyor Lütfen müşteri hizmetleri ile iletişime geçiniz" uyarısı alıyorum çözümü nedir nasıl kalibre edebilirim 

9 Comments
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Merhaba

Ekran serviste değişmedi muhtemelen doğru mudur?
onuurr
Beginner Level 2
Galaxy A
doğrudur garantisi bittiği için telefoncuda değiştirildi
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Parmak izini kullanamazsin maalesef.. servislerde değişseydiniz bu problem olmazdi
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
iPhone'de face id gidiyordu Apple yetkili servis dışında ekran değişimi olunca . Bu da onun gibi bir şey mi yani :)
narcosis
Expert Level 5
Galaxy A
Aynen face id ayri yapilmasi gerekiyor yan sanayide olsa adama demezsen face id yapmaz.. Parmak izi sensör var ayriyeten onuda takmasi gerek ama adamlar ekrani takip veriyor :)
Solution
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy A
Uygun bir vaktinizde yetkili bir servise gidip durumu belirtin size yardımcı olurlar. Muhtemelen belirli bir ücret alınabilir aklınızda bulunsun. Verilerizi de yedeklemeyi unutmayın.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
Kopyala yapıştır yapma be. Hiç bir yardımın dokunmuyor . ( Bu mesajı kopyala yapıştır yapan birine yazdım ama şu anda o mesajını sildigi için sadece benimkiler kalmış . Size demedim yani haberiniz olsun )
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
Kopyala yapıştır ve herkesin akıl edebileceği basit bilgileri yazmaktan başka bir şey yapmıyorsunuz . Ayrıca çözüm kabulünü çoğu zaman bizler değil moderatörler yapıyor. Bak aşağıda yorum yapan arkadaşa . O mu yardımcı oldu yoksa sen mi ?
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy A
Yanlız dediğiniz şeyi yapan sizsiniz 🤔