cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a50 mayıs guncellemesi kamera

(Topic created on: 06-01-2020 11:55 PM)
254 Views
A50users
Active Level 9
Options
Galaxy A

Ya arkadaşlar mayıs güncellemesi sonrası A50 kamerada değişim oldu mu olmadi mı? Bilgisi olan farkı anlayan var mı? Ben bir şey anlayamadim çünkü. Kamera dengesi iyilestirildi diyor bu ne anlama geliyor Turkcesini bilen ya da karsilastirma fotosu olan var mı? Ya da sevgili modlar kopyala yapıştır yapmadan cevaplayabilirler mi? 🙄 

12 Comments
MASTERsss
Active Level 6
Galaxy A
bana daha iyi gibi geldi ama hala tam anlamıyla çok güzel çalışıyor diyemem. gece modunu daha test edemedim ama hala grenlenmeler var diyolar gece modu düzelmemiş. hala 25 mp de yakınlaştırma olmuyor ama klavye sorunu düzeltilmiş.
0 Likes
A50users
Active Level 9
Galaxy A
nasıl anladin?
0 Likes
yusuffkrm4
Active Level 7
Galaxy A
gece modu puslu çekiyo öncekine göre baya **bleep** ettim
0 Likes
A50users
Active Level 9
Galaxy A
vay arkadaş nasıl bi denge iyilestirmesi bu?
0 Likes
aydın03
Active Level 6
Galaxy A
kamera yi hergün kullandığım için gözle görülür f.ark var 👍👍👍
A50users
Active Level 9
Galaxy A
işte bu güzel haber, peki **bleep** neler? anlatabilir misin
0 Likes
A50users
Active Level 9
Galaxy A
f. arklar?
0 Likes
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy A
kardeşim hiçbir şekilde güncellemede değişiklik olmadı artık yolumuza haziran ayı ile umutlu olacağız şuan avrupada A505FN cihazları haziran ayı güncellemesi çıktı ve sadece güvenlik gelmiş bizim türkiye cihazı için A505FD de henüz diğer ülkelerde haziran ayı çıkmış değil inşallah haziran ayında bu sorunlar düzeltilir
0 Likes
A50users
Active Level 9
Galaxy A
hadi bee 😔 kesin **bleep** yok diyosun yani. O zaman beklemeyelim çünkü daha da kamera icin gelmez. Haziranda sadece guvenlik gelir muhtemelen temmuzda da ağustos belki ui 2.1 o da belllki