Sorudaki gibi.... Galaxy a07 5g nfc desteği var mı? Yoksa ülkemizde tutacağını pek sanmıyorum. View Post
Sorudaki gibi.... Galaxy a07 5g nfc desteği var mı? Yoksa ülkemizde tutacağını pek sanmıyorum. View Post
2026 nın en güncel modelleri ve kamera performansıyla öne çıkan geçmişin güçlü cihazlarını kapsayan en iyi kameraya sahip 16 Galaxy A... View Post
Eğer S serisinden FE versiyonuna geçmek istiyorsanız bu gönderimden bilgi sahibi olabilirsiniz beğenmeyi unutmayın ...... View Post
Arkadaşlar A15 şarj aldı gösteriyor ama taktığımda 21 di 10dk hala 21 BUNUN SEBEBİNİ BİLEN LÜTFEN YAZSIN View Post
sürekli olarak takip ediyorum internetten bakıyorum ama bir türlü kesin ve net bir tarih yok sizce one ui 8.5 ne zaman çıkar s26 serisi ile birlikte... View Post
Halbuki cihazım 4 gün yetmeyecek ve bu bug neyden kaynklı çıkıyorki? karşıma 2 3 kez daha çıkmıştı daha önce🤔 View Post
Merhabalar derin araştırma sonucu burada buldum kendimi. İnternet üzerinden ONE UI 8.5 güncellemesini alacak cihazlar arasında Galaxy A25 cihazımı... View Post
A56 aralık güncellemesi 16 aralıkta gelmişti 1 ay oldu ama hala gelmedi ocak güncellemesi nerede kaldı bu güncelleme neden bu kadar çok gecikti?... View Post
Telefonun kendi hava uygulamasına girdiğimde acayip kasma oluyor neden sizce View Post
Merhabalar. Daha alalı 1 yıl yeni olacak olan galaxy a16 cihazında bir sorunla karşılaşmaktayız. Cihaz ilk başlarda rastgele şebekeyi kapatıyordu... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1050 | |
| 788 | |
| 615 | |
| 569 | |
| 539 |
| User | Count |
|---|---|
| 55 | |
| 48 | |
| 31 | |