Original topic:

a34

(Topic created on: 06-14-2025 12:27 PM)
413 Views
samsunga34bjk
Active Level 6
Options
Galaxy A

güncelleme sonrası reset atmak faydalı olurmu

19 Comments
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Sorun yaşıyorsanız evet. Pil ve ısınma sorunları sorun sayılmıyor bu güncellemede. Genel bir hata var ve reset bir işe yaramıyor
samsunga34bjk
Active Level 6
Galaxy A
telefonun rahatlaması ve hızlanması açısından fabrika ayarlarını sıfırlamak işe yararmı
Siberizm
Expert Level 5
Galaxy A
Elbette iş görür. Ancak hala varolan hatalar mevcut. Cihaz donup kilitlenebilir ve zorla yeniden başlatmak gerekebilir. X platformunda özellikle video izlerken bir anda yeniden başlatma yapabilir. Piliniz hizli biter ve cihazınız ısınır. Bunlar sifirlasaniz dahi çözülmez. Yeni bir güncelleme beklemek gerekir
keremavcil
Active Level 6
Galaxy A
Ben de a34 kullanıyorum sıfırladöm çok memnunum arayüzde kasıyor gibi hissediyordum onlar geçti bir de asla kullanmadığım ama lazım olur diye tuttuğum bir sürü uygulama silinince çok rahatladı, 25gb yer açıldı telefonumda öyle yüksek boyutlu uygulamalarım olmadığı halde
keremavcil
Active Level 6
Galaxy A
Pil çok iyi olmuş, güncrllemenin direkt vulkan ile gelmesinden dolayı bir a34 kullanıcısı olarak şanslı hissediyorum. Ama ben herhangi bir sosyal medya platformu vs. hicbir sey kullanmıyorum denildiği gibi X te sorunlar çıkabilir. Ama ben hiçbir bugla karşılaşmadım şimdiye kadar, telefondaki takılmalar da gitti tamamen, tek bug bir uygulama ekrana kayarak geldikten sonra köşelerde boşluklar kalıyor bir anlığıma ama gözüme carpmiyor o, tüm cihszlarda oluyormus zaten
Galaxy A
DYE8 güncellemesini bekleyin kernel kaynaklı sorunlar düzelecek ve kernel tamamlancak 🙏
0 Likes
samsunga34bjk
Active Level 6
Galaxy A
tamam
Galaxy A
Tamam dediğim gibi bekleyin güncellemeyi 🙏
EmirS25plus
Active Level 7
Galaxy A
Nasil yani bidaha mi gelicek guncelleme anlamamdim ben