cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Cimrilik

(Topic created on: 06-14-2025 01:11 PM)
237 Views
yasin96
Active Level 3
Options
Galaxy A

İlk kez android tecrübemi a56 ile yaşıyorum bugün dikkatimi ufak bir şey çekti kilit ekranındaki saat animasyonun bende olmadığını farkettim araştırdım s serisine özelmiş böyle temel ve çok basit bir şeyde neden cimrilik yapıyorsunuz aradaki fiyat farkından bahsedecekseniz burada 20 bin tlye üstün AI özellikleri beklemiyorum tabiki bu cimriliği ilk kez deneyimledim belirtmek isterim apple yaşayan tüm telefonları için eşit dağıtıyor güncellemeleri. 

17 Comments
GLX120
Expert Level 3
Galaxy A
Belki sonraki güncelleme ile gelebilir o konuda bilgim yok ama apple cihazlarına aynı anda güncellemeyi dağıtıyor olabilir, şuan düz iphone 15 falan 50 bin TL'den başlıyor, o paraya S25 plus, S24 plus alınabilir hatta 60k'ya S24 ultra alabilirsin, A56 18 bin TL. Yani kıyas yapmak pek doğru değil samsung'un kaç tane telefon modeli var güncelleme vereceği a serisi, m serisi, s serisi, z serisi, f serisi. Ama tabiki de bu kadar uzamamalıydı onu da one ui 8'i bu sene vererek düzeltecek.
Hasan_sklk
Active Level 6
Galaxy A
Yazılımda kimse apple'ın eline su dökemez
yasin96
Active Level 3
Galaxy A
Aynı anda güncelleme dağıtıyor demedim eşit dağıtıyor ayrıca 20 bin tllik iphone da var 100 bin tl olanda aralarında AI farkı var böyle basit bir şeyin ayrımı yok iyi forumlar
0 Likes
rhapsody
Active Level 6
Galaxy A
Apple AOD'u, AI'yi vermiyor telefonlarına.
Galaxy A
Bırakın hocam hangi AOD'u vermiyor? Iphone 12'den beri tüm iphone'larda AOD var. Samsung ise olan özelliklerini kaldırıp Microsoft'un kölesi olma yolunda ilerliyor
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy A
👏🏻
Galaxy A
O cihazda aod yok bir google araması ile çıkıyor zaten
0 Likes
Galaxy A
Salladım zaten. Daha AOD animasyonu alamayan A ve FE serileri var. AOD ayarlarını ayarlardan bile değiştiremiyorsunuz good lock indirmek zorundasınız. Komik.
0 Likes
LOYBACKREDA
Active Level 7
Galaxy A
Evet haklısınız ben de ilk gördüğümde cidden böyle düşündüm.Tamam AI istemiyoruz ama saati de almasaydınız