cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

a20s uygulamaları sd karta taşıma

(Topic created on: 05-28-2020 03:30 PM)
734 Views
Brhmsnydgn
Active Level 1
Options
Galaxy A

Uygulamalar sd karta taşınabiliyor mu ben hiç bir taşınabilir uygulama bulamadım bu özellik a20s te yok mu acaba yardımlarınızı rica ederim 

0 Likes

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
A10S de uygulamaları sd karta taşıma özelliği yok. A20S de var mı bilmiyorum ama Ayarlar/Uygulamalar / taşımak istediğiniz uygulamaya tıklayın/depolamaya basın değiştir yazar yazmıyorsa özellik yok demektir. bakın var mı diye. Yoksa güncellemeler ile gelmesini bekliyoruz.

View solution in context

5 Comments
Galaxy A
kanka sd kartı tak ayarlar uygulamalar gir oradan hangi uygulamayı taşımak istiyorsan bas (telefon sistem uygulamaları hariç) depolamaya gir sd karta taşı çıkar. teşekkürler 🙏😊
0 Likes
Galaxy A
yada sonradan yükleyeceğin uygulamaların sd karta gitmesini istiyorsan ayarlar cihaz bakımı depolamaya girip oradan dahili depolama yerine sd kart seç bu kadar teşekkürler 😊
0 Likes
Solution
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
A10S de uygulamaları sd karta taşıma özelliği yok. A20S de var mı bilmiyorum ama Ayarlar/Uygulamalar / taşımak istediğiniz uygulamaya tıklayın/depolamaya basın değiştir yazar yazmıyorsa özellik yok demektir. bakın var mı diye. Yoksa güncellemeler ile gelmesini bekliyoruz.
Galaxy A
aynen kardeşim özellik var mı yok mu bilmem ama olanlarda nasıl yapılacağını arkadaşa söyledim teşekkürler 😊
Cebrail
Expert Level 5
Galaxy A
Ben Teşekkür Ederim hocam. ikimizde beklemekteyiz Güncelleme gelmesinin A10S A10 e 20 20S A70 ça bakalım.
0 Likes