A71zz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Merhaba arkadaşlar
Son 2 3 haftadır Youtube'da dikey videoları çok düşük kalitede izleyebiliyorum.Mesela 1080p çözünürlükteki bir video'yu açtığımda video 480p olarak açılıyor,4k'lık bir video yu açtığımda ise 1080p olarak açılıyor ve video'ların çoğu 1080p olduğu içjn sürekli 480p izlemek zorunda kalıyorum.Aynı sorun sizde de var mı, nasıl çözebilirim bu sorunu ?
Telefonum Samsung Galaxy A71
Solved! Go to Solution.
5 Comments
lertmtheaux
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2022 12:12 AM in
Galaxy A
youtubede ayarlardan otomatik kısmı oyomatik seçili oluyor hep bunu gelişmiş mi ne yaparsan ve istediğin kaliteyi seçersen olur diye düşünüyorum
A71zz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2022 12:16 AM in
Galaxy A
1080 diye seçenek oluyor seçiyorum 1080p seçilmiş olarak gozukuyor ama bariz 480p oynuyor video.
A71zz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2022 12:20 AM in
Galaxy A
Mesela bu video şuan 1080p oynuyor olarak gözüküyor fakat bariz bir şekilde düşük kalite.
Solution
MustafaA72veTab S9
Expert Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2022 07:55 AM in
Galaxy A
Merhaba
Yaşadığınız durum, videoyu atan kanal sahibi ile ilgili bir durum.
Video atılırken gerekli ayarlamalar yapılmadığı için bu gibi durumlarla karşılaşabiliyorsunuz.
Kanal sahibinden ricada bulunabilirsiniz, veyahut YouTube'a Play Store üzerinden "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim
Yaşadığınız durum, videoyu atan kanal sahibi ile ilgili bir durum.
Video atılırken gerekli ayarlamalar yapılmadığı için bu gibi durumlarla karşılaşabiliyorsunuz.
Kanal sahibinden ricada bulunabilirsiniz, veyahut YouTube'a Play Store üzerinden "Geri Bildirim" gönderebilirsiniz.
Teşekkürler, iyi günler dilerim
A71zz
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
05-30-2022 08:03 AM in
Galaxy A
Birçok farklı kanaldan farklı farklı videolarda denedim sonuç hepsinde aynı.İnternetten araştırdım birkaç kişi de aynı sorunu yaşıyormuş umarım en kısa zamanda düzelir .Ilgilendiginiz için teşekkürler iyi günler.