cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Wild rift adlı oyunda Bluetooth kulaklık mikrofon problemi

(Topic created on: 10-17-2024 11:11 PM)
947 Views
Cancaniks
Beginner Level 3
Options
Galaxy A

Kulaklığı bağlayıp oyun içinde arkadaşlarla konuşmak istediğimde mikrofonu açınca ses kulaklık yerine telefondan gelmeye başlıyor ve bunu araştırmama rağmen çözümünü bulamadım.

İnternetten bulduğum ama bende işe yaramayan çözüm oyun izinlerinden yakındaki cihazlara izin ver (nearby devices allow) idi ama benim oyun izinlerimde böyle bir izin gözükmüyor araştırdım ama bulamadım yardımcı olursanız sevinirim kulaklığımın modeli anker soundcore r50i nc.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cancaniks,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

1 Comment
Solution
Pembe
Moderator
Moderator
Options
Galaxy A

Merhaba Cancaniks,

Bu durum için; Uygulamalar > Galaxy Wearable >  Ayarlar > Genel  > Sıfırla öğesini seçiniz.  Kulaklığınız sıfırlanacak ve tekrar bağlantı ekranına gelecektir. 
Samsung telefonunuz üzerinden, Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Bu işlemlere rağmen durumun devam etmesi halinde cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Teşekkürler.
MOD